Twisting the knobs

Wegens samenwerking met de Haarlemse DJ School zijn de audio werkzaamheden van Satur8 gestopt. Voor DJ- & Producer lessen kijk op de site van de Haarlemse DJ school

 

Satur8 bied verschillende diensten aan op het gebied van Audio. Zo ondersteunen wij ambitieuze DJ’s en Producers, zowel professionals als hobbyisten, met bijvoorbeeld Producer & DJ les, of door middel van het co- of ghost produceren van een track. Ook kunnen wij helpen met het optimaliseren van je track door middel van mixen en mastering.

In de Studio

Wij beschikken over een goed uitgeruste project- studio in Haarlem met professionele soft- en hardware van merken als RME, Adam, Native Instruments, Moog, Universal Audio & iZotope, maar kiezen er bewust voor om jou vrij te laten in de keuze waar je mee wilt werken. Wij passen ons zoveel mogelijk aan jou aan en geven, indien je dat wenst, ook les op de spullen die jij tot je beschikking hebt. Wil je toch je studio upgraden, dan kan dat en zullen wij daarin advies geven, rekening houdend met jouw budget en jouw voorkeuren.

Audio Diensten

Producer & DJ les

Producer of DJ (in spe), maar meer ambities dan dan kennis? Wij helpen je graag een eind op weg. Wij hebben een unieke open en persoonlijke aanpak en richten ons programma volledig in op jouw wensen.

Engineering & Ghostproducing

Wil je als DJ echt doorbreken dan zijn eigen producties essentieel tegenwoordig. Maar als je je liever wilt blijven focussen op het draaien kunnen wij jou (een deel van) het werk uit handen nemen.

Mixen & Masteren

Mist je track net even wat ‘power’ of klinkt ie wat droogjes?
Laat je track(of EP/Album) door ons mixen en/of masteren om er voor te zorgen dat deze volwassen en professioneel klinkt.

Studio Advies & Installatie

Een studio vol met mooie spullen maar krijg je het maar niet aan de praat? Satur8 kan helpen met het oplossen van deze problemen. Wij kunnen ter plekke bekijken waar de fout zit en deze verhelpen.

Website & Social Media 

Als je een succesvolle dj/producer of artiest wilt worden is alleen goede muziek maken niet genoeg, je moet ook kunnen netwerken en jezelf kunnen verkopen. Satur8 helpt je graag met een professionele website,  of advies over social media.

  DJ, Band & Artiestfotografie

Zet jezelf, je band of je (kunst-) werk in the picture! Of het nu om live foto’s van je optreden, foto’s van je studio, of funky profielfoto’s voor op je website of social media profiel gaat, wij helpen je graag aan dat unieke artistieke plaatje.