Ben je op zoek naar een fotograaf, die creatief is en met je meedenkt? Neem dan eens contact met ons op en bespreek je wensen. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van fotografie en een enorme passie voor het vak, zijn wij in staat om voor vrijwel alle foto-vraagstukken een passende, creatieve en kwalitatief hoogstaande oplossing te vinden. Of het nu om een zakelijke productfoto, een funky lifestyleshoot of om een artistieke profielfoto voor een dj gaat, wij doen het met liefde en oog voor detail.

In de studio of op locatie

In Haarlem beschikken wij over een (mobiele) studio aan huis met meerdere achtergronden, professionele belichting en diverse accessoires voor op de foto, maar wij nemen de camera (en apparatuur) net zo lief mee naar leuke locatie. Zo kunnen wij vanuit Haarlem heel gemakkelijke mooie, romantische foto’s op het strand maken, maar hebben we ook toegang tot een oude fabriek vol graffiti.

Foto Diensten

 Bedrijfs & Productfotografie

In een tijd van Webshops en Social Media is goede presentatie essentieel voor bedrijven. Wij kunnen zowel jouw bedrijf als de producten in de webshop extra zichtbaarheid geven door middel van mooie foto’s voor op de website, social media of print.
Lees meer..

 DJ, Band & Artiestfotografie

Zet jezelf, je band of je (kunst-) werk in the picture! Of het nu om live foto’s van je optreden, foto’s van je studio, of funky profielfoto’s voor op je website of social media profiel gaat, wij helpen je graag aan dat unieke artistieke plaatje.
Lees meer..

 Portrait & Lifestyle Fotografie 

Wil je alleen, samen met je partner, vriend(inn)en of je gezin jezelf laten fotograferen tijdens een gezellige spontane fotoshoot? Wij houden van een uitdaging en gaan graag met jouw op zoek naar het perfecte plaatje.
Lees meer…

 Trouwreportages

De grote dag op komst…. LEUK! Dit is iets waar jullie naar alle waarschijnlijkheid al maanden naar uitkijken en wij helpen jullie graag om er nog jaren van na te genieten. Wij verzorgen trouwreportages in een sfeer die bij jullie past.
Lees meer..

 Zwangerschap & Newbornshoots 

Een kindje op komst of is jullie kleine wondertje net geboren? Wij weten uit eigen ervaring hoe bijzonder dat is.  Met alle plezier vereeuwigen we dan ook jouw bolle buik of je pasgeboren kindje tijdens een speciale zwangerschap of newbornshoot.
Lees meer..

 Vrij Werk

Op zoek naar een mooie poster, canvas of ander kunstwerk voor aan de muur? Een selectie van onze mooiste en meest artistieke foto’s kun je bekijken en direct als afdruk bestellen vanuit de shop.
Lees meer..

Brighton West Pier