Zet jezelf, je band of je (kunst-) werk in the picture! Of het nu om live foto’s van je optreden, foto’s van (jezelf aan het werk in) je studio, of funky profielfoto’s voor op je website of social media profiel gaat, wij helpen je graag aan dat unieke artistieke plaatje.

Locaties

Ben je alleen of met zijn 2en, dan kun je gewoon bij ons in de fotostudio aan huis terecht. Wij beschikken over verlichting en achtergronden, en indien gewenst kun je ook apparatuur uit de geluidsstudio gebruiken voor op de foto. Wil je liever een wat ruigere, kunstzinniger uitstraling, of ben je met een band, dan kunnen we je meenemen naar een oude fabriekshal vol graffiti of gaan we met je op pad naar bijvoorbeeld een industrieterrein of bos. Voor de echte live uitstraling kunnen wij je ook fotograferen tijdens of na een optreden, in de studio, of in de oefenruimte zodat je ook je instrumenten of dj apartuur erbij hebt.

Tarieven

Een professionele DJ band of artiesten portretsessie kost 120,- inclusief BTW en bestaat uit 1 uur fotografie op locatie of in de studio in Haarlem. Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvang je van ons een selectie van de beste foto’s (minimaal 10), professioneel bewerkt en in hoge resolutie aangeleverd. Volg je Producer of DJ les bij ons, of laat je via ons je website maken, of je social media beheren, dan bieden wij je graag pakket korting aan. Neem contact met ons op en wij zullen je een extra scherpe aanbieding doen.

Portfolio Dj, band & artiestenfotografie